Top

  WEBDEVELOPMENT

Bij een website laten maken komt heel wat kijken. gMedia zorgt ervoor dat deze voldoet aan de hoogste standaard en maakt gebruik van een responsief ontwerp. Hierdoor ziet je website er altijd goed uit op eender welk beeldscherm. Een mobiel vriendelijke website is bij gMedia standaard en met een uitgebreide SEO-check ben je zeker van een goede vindbaardheid in zoekmachines. Ook maken we steeds een beveiligde https-website, zo ontloop je geen enkele klant!

Meer klanten genereren

We ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen ook dat er bezoekers naartoe komen. We optimaliseren uw website voor courante zoekmachines, zodat hij in de zoekresultaten verschijnt.

Online marketing

Of het nu via een website of facebookpagina is, uw online identiteit verdient alle aandacht. We bedenken samen een goed concept en zorgen voor de juiste content.

Werkt op elk toestel

Een goede, gebruiksvriendelijke en vlotte website, een noodzakelijk basispakket voor elke onderneming. Werkt daarom ook op elk toestel.

Sterk ontwerp

We vertalen uw huisstijl naar het web en bepalen de juiste sfeer. Daarbij verliezen we de gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog.

Content creatie

Onderscheid je van je concurrenten met originele content, en vergroot zo je online zichtbaarheid. Wij helpen je met de creatie van illustraties, foto’s, video’s en teksten voor jouw website, blog en social media.

Ontwikkeling

We optimaliseren je website volgens de hoge eisen van online zoekmachines en social media. Zodat alle informatie correct wordt gelezen door Google en netjes wordt gevisualiseerd op social media.

  AUDIO VIDEO PRODUCTIE

Als video-producer kunnen we geheel op maat op korte termijn videos maken voor jouw bedrijf of event. Getuigenissen zijn een krachtige manier om potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken. Ooit al overwogen om gebruik te maken van reportages als onderdeel van je digitale communicatie? Met video behaal je ook veel impact op social media. Bij gMedia kan je terrecht van concept tot productie en online publicatie.

Video

Een video zal helpen om je product, evenement, dienst of dienst of leuke idee bekend te maken bij je publiek. Beelden zeggen meer dan woorden

Audio

Geluid geeft een extra dimensie aan beelden. Over de technische aspecten van geluid beschikt gMedia genoeg expertise om dit ook te verzorgen.

Montage

Bij gMedia beschikken we over de nieuwste software om jou video perfect te monteren. Ook zorgen we voor perfecte kleuren en afwerking.

Animatie

Iedere professionele organisatie heeft tegenwoordig wel een animatie video met uitleg over het bedrijf, product of dienst die men aanbied. Dit wordt ook wel een uitleg animatie of explainervideo genoemd.

Afwerking

Speciale effecten zoals kleurfilters of teksten kunnen toegevoegd worden. Bewegende beelden kunnen gecombineerd worden met animatie en speciale effecten.

Wordt opgemerkt

Ook vergroot je online populariteit door de snelle deelbaarheid van een video. Als mensen de video leuk vinden, zullen ze deze sneller delen met anderen. 

  GRAFISCH ONTWERP

Een sterk logo dat je bedrijfsfilosofie vertegenwoordigt en voor een herkenbare identiteit van je bedrijf zorgt. Visitekaartjes die een blijvende indruk nalaten en een brochure die perfect de spirit van je bedrijf kan overbrengen. Allemaal in eigen huisstijl en met een krachtige boodschap.

Huisstijl

Een huisstijl is het uithangbord van jouw business. De basis hiervan is het logo. We gaan hierbij grondig te werk en bekijken jouw niche en hoe u zich wil profileren.

Gelegenheidsdrukwerk

Hoe kun je de familie nog meer verrassen dan met een origineel ontworpen geboortekaartje, communiekaartje, trouwkaart, uitnodiging enz?

Persoonlijke aanpak

We vertalen uw idee naar een passend grafisch ontwerp. Voor we aan de slag gaan, bespreken we samen de stijl, de mogelijkheden, de papierkeuze en het budget. 

Handelsdrukwerk

De huisstijl of coporate identity van een organisatie of bedrijf is de presentatie naar buiten toe. Denk maar aan briefpapier, omslagen, naamkaartjes, onderleggers, etiketten, menukaart, enz.

Vertel over jouw project!

Maak een afspraak met Gio