Multimedia - Digitale communicatie

Websites

Audio en video

Grafisch ontwerp

Digitale communicatie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk maar aan websites, presentaties, instuctievideos, animaties, sociale media en zoveel meer. Ik gebruik mijn kennis om start-ups en andere zaken bekendheid te geven en in de juiste richting te lanceren. Een online aanwezigheid is een absolute MUST in deze maatschappij. Ik help mijn klanten met het opzetten en uitdenken van hun digitale campagne. Ik maak websites met een passend logo, dat het gezicht is van de zaak en zorg via marketingtools dat uw zaak, product of service gekent is bij uw doelpubliek. Natuurlijk passen we de beste social media strategie toe op uw campagne. Naamkaartjes, folders en affiches kunnen ook worden gebruikt om bekendheid van de zaak te ondersteunen.

Werkwijze

Aan de hand van je bedrijfsfilosofie bepalen we samen een website strategie die volledig in lijn is met de opgestelde doelen. Mijn hoofddoel is het maken van professionele websites met een sterke online aanwezigheid. Ik werk met een persoonlijke aanpak en ga voor 100% klanttevredenheid. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor uw zaak.

Waarom voor mij kiezen

Ik creëer een website die prachtig oogt op alle apparaten, duidelijk in gebruik is en voor meer bezoekers kan zorgen voor je bedrijf. Met een uitgebreide check controleer ik of je website de juiste zoekwoorden heeft om goed gevonden te worden in zoekmachines en na een Google indexering is je website onmiddellijk vindbaar. Ook maak ik steeds een beveiligde website, zo ontloop je geen enkele klant!

Mijn Specialisatie

Websites

Bij een website laten maken komt heel wat kijken. Ik zorg ervoor dat deze voldoet aan de hoogste standaard en maak gebruik van een responsief ontwerp. Hierdoor ziet je website er altijd goed uit op eender welk beeldscherm. Een mobiel vriendelijke website is bij mij standaard en met een uitgebreide SEO-check ben je zeker van een goede vindbaardheid in zoekmachines.

Audio en Video

Als video-producer kan ik geheel op maat op korte termijn online videos maken voor jouw bedrijf of event. Getuigenissen zijn een krachtige manier om potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken. Ooit al overwogen om gebruik te maken van reportages als onderdeel van je digitale communicatie? Met video behaal je ook veel impact op social media. Van concept tot productie en online publicatie.

Grafisch ontwerp

Een sterk logo dat je bedrijfsfilosofie vertegenwoordigt en voor een herkenbare identiteit van je bedrijf zorgt. Visitekaartjes die een blijvende indruk nalaten en een brochure die perfect de spirit van je bedrijf kan overbrengen. Allemaal in eigen huisstijl en met een krachtige boodschap.

Samengevat

Een website op maat die zijn doelen behaald, hoog scoort in Google en er prachtig uitziet op alle apparaten. Logo, visitekaartjes, brochure en een eigen huisstijl dat de filosofie van je bedrijf perfect weerspiegelt. Een video strategisch in zetten als onderdeel van uw online communicatie. Met mijn online marketing strategie (website, sociale media, video) gaan we maar voor één doel: meer klanten generen!

Info over mezelf

Multimedia is mijn passie.

Hallo, mijn naam is Gioacchino. Zeg maar Gio. Momenteel woon ik in Gent. Ik ben afgestudeerd met een bachelor Grafische en Digitale Media. Als kind droomde ik ervan dat ik ooit zelf een game zou maken. Zie hieronder. Dergelijke games die ik vroeger speelde kan ik nu maken :) de games die ik nu speel spijtig genoeg niet.

Het middelbaar heb ik afgesloten in een grafische richting waardoor ik veel ervaring heb met Desktop Publishing. Door mijn fascinatie voor het internet ben ik multimedia gaan studeren in Gent. Mijn specialisaties zijn Webdevelopment en Audio-Video producties.

Concepten bedenken en digitaal uitvoeren zijn de dingen die ik graag doe en ben er dan ook veel mee bezig. Mijn sterke punten zijn nauwkeurigheid en logisch denken. Ook aan usability en de user-experience hecht ik veel belang.

Maak een afspraak voor een nieuwe online strategie

Aan de hand van je bedrijfsfilosofie bepalen we samen een online strategie die volledig in lijn is met de opgestelde doelen.
Ik help je graag op weg in de wereld van digitale media.