Top

gMedia

Wij maken Digitale Media voor uw bedrijf, product of dienst. Websites, audio video producties en grafische ontwerpen in een unieke to-the-point stijl. Ik help mijn klanten met het uitdenken en opzetten van hun digitale campagne. Ik maak websites met een passend logo, dat het gezicht is van de zaak en zorg via marketingtools dat uw zaak, product of dienst gekend is bij uw doelpubliek. 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
Mijn thuis is waar mijn computer staat.

Natuurlijk passen we de beste social media strategie toe op uw campagne. Video's en drukwerk kunnen ook gebruikt worden om bekendheid van de zaak te ondersteunen.

Aan de hand van je bedrijfsfilosofie bepalen we samen een online strategie die volledig in lijn is met jouw opgestelde doelen.

Mijn hoofddoel is het maken van professionele websites met een sterke online aanwezigheid. Ik werk met een persoonlijke aanpak en ga voor 100% klanttevredenheid.

Neem contact op voor jouw project!

Digitale Media is mijn passie!

Hallo, mijn naam is Gioacchino. Zeg maar Gio. Ik werk in Gent als zelfstandig Multimedia Producer en ben in het bezit van een  bachelor Grafische en Digitale Media. Ondertussen heb ik meerdere jaren ervaring in het maken van websites en drukwerk. 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
Foto van mijn liefste in Brunate, Italië.

Het middelbaar heb ik afgesloten in een grafische richting waardoor ik veel ervaring heb met Desktop Publishing. Door mijn fascinatie voor het internet ben ik Multimedia gaan studeren in Gent. 

Mijn specialisaties zijn Webdevelopment en Audio-Video producties. Concepten bedenken en digitaal uitvoeren zijn de dingen die ik graag doe en ben er dan ook veel mee bezig.

Mijn sterke punten zijn nauwkeurigheid en logisch denken. Ook aan usability en de user-experience hecht ik veel belang.

Als tweede job werk ik voor het Centrum Algemeen Welzijn of kortweg het CAW Oost-Vlaanderen. De dienst nachtopvang voor thuis- en daklozen in Gent is de plaats waar ik werk. Hier ben ik als vrijwilliger begonnen en kreeg een parttime job aangeboden. 

Informatie over de nachtopvang is duidelijk te vinden op het internet. Maar hoe leg je het reservatie systeem uit aan mensen die geen enkele door ons aangereikte taal machtig zijn? Natuurlijk, ... met een mooie animatie of instructievideo! 

Mijn beroep, mijn hobby!

Als kind van de jaren negentig ben ik opgegroeid met een Game Boy van Nintendo. Urenlang kon ik me er mee bezighouden. Games zoals tetris of Mario kende ik ook uit mijn hoofd en begon al snel na te denken over de fouten en stappen in de spelletjes. Ik was heel zeker, ik ging zelf een spel maken! 

Op de hogeschool leerde ik de eerste stappen van het programmeren. Al snel merkte ik dat een spel maken nog verre toekomst zou zijn. Dus begon ik zelf te experimenteren en had ik een nieuwe hobby waar ik nog vele uren plezier van zou hebben. 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
screenshots van het spel gFoosball

Hiernaast ziet u een project in ontwikkeling waar ik nog af en toe aan werk. Het is een spel voor kinderen vanaf 4 jaar dat tafelvoetbal simuleerd. Het bestaat uit verschillende levels en moeilijkheidsgraden. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als kinderen het spel aan het spelen zijn :) 

Wil je zelf ook eens proberen? Hier is een link die je het spel online laat zien. En hier is een link die je het spel laat downloaden voor je telefoon. Je moet het wel handmatig installeren, maar zodra ik het volledig af vind, zet ik het op de Google PlayStore voor iedereen.