Top

GEREALISEERDE PROJECTEN

Hieronder kan u naar enkele gerealiseerde projecten kijken. Extra informatie en links staan in de tekst onder een screenshot van het project.

Tis Proper

Dit bedrijf is nog maar net begonnen en wou graag een totaalpakket met websitefolder en  visitekaartjes. Er hangt ook een marketingcampagne aan vast via sociale media en met google adwords.

Kimmeta vzw

Kimmeta is een vzw voor kinderen met metabole aandoeningen. Naast de website heb ik ook de publiciteitscampagne met advertenties verzorgd. Aan de achterzijde is een invultekening voorzien.

Yasmina

Yasmina is niet gewoon een merk. Het is een stijl, comfort, iets speciaal en uniek voor vrouwen. Hier kan je de volledige collectie bekijken en bestellen via een mail systeem. Het logo kan je hier bekijken. Dit werd ook voor de verpakking gebruikt.

Nachtopvang infomercial

Een animatie voor de nachtopvang in Gent. Mensen die geen slaapplaats hebben in Gent, kunnen reserveren via een gratis nummer. Dit is een initiatief van het CAW Oost-Vlaanderen.

Dag van verzet Gent

Een oproep om een laken uit het raam te hangen op de wereld dag van verzet tegen armoede. Het filmpje is vertoont op grote schermen op de Gentse feesten. En AVS heeft er een reportage gemaakt.

Place du Tertre Gent 

Een filmpje om de mensen warm te maken voor het evenement Place Du Tertre onder de stadshal in Gent. Ik heb de animatie gemaakt die ongeveer in het midden van de video begint.